Laxrullar, en favorit i familjen
till jul, påsk och andra helger, passar perfekt
på plockbordet, lätta att göra och jättegoda.
Som alla mina recept är det i vikt.
· 130 gram creme fraiche 34 %
· 200 gram philiadelfiaost, original
· 10-20 gram pepparrot, tub
· 1 msk finhackad dill
· 1 msk finhackad gräslök
· 350 gram kallrökt lax i skivor
Funkar ju med gravad eller vanligt rökt lax också
· isbergssallad
· mjukt tunnbröd
(4 1/2 st rektangulära till denna satsen)
Jag gör ”kladdet” kvällen före,
eller på morgonen om vi ska äta på kvällen.
Då får det smaka in sig.
Rör ihop creme fraiche, philiadelfiaost
pepparrot, dill och gräslök.
Pepparroten är verkligen en smaksak i styrka,
man får prova sig fram.
Bred ”kladd” på tunnbrödet
Lägg på lax och sallad
Rulla ihop som en rulltårta,
Skär i bitar.
Ibland äter vi bara laxrullar som smörgås och då har vi dom hela.
ser jätte gott ut :d
vi göär något liknande.. men vi har renskav istället för lax. Så det kan ni pröva någon gång oxå ler
Mums..det här måste jag prova...låter jättegott!
Ha en fin helg
Kram
Hade jag gillat lax kanske det hade varit jättegott :)
Fina bilder.
Kram & ha en mysig helg!!
MMMM sååå gott.
Ska jag testa
Ha en bra dag
Kramis
Ser gott ut. Kram
Så gott det ser ut, det här skall jag pröva och ha på julbordet. Min dotter äter inte kött så det här blir perfekt. Tack för att du delar med dig av dina recept. Trevlig helg. Kram Nina
såg riktigt gott ut=)
Mmm múms så gott det såg ut, det ska jag skriva ut testa. Tack för att du delade med dig av detta mumsiga recept
Kram Anneli
Mums, vad det vattnas i munnen! Måste testa!!